zazuPOL47 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 witam wszystkich modelarzy i zapaleńców, kilka słów o sobie: Jestem Mateusz, wiek 19 lat pochodze z Wejherowa, przynależę do Klubu Bliza "BalexMetal" Wejherowo, zajmującego sie sportowym żeglarstwem tzw. Radiojachting w Klasach: F5-E (eciak), M (eMka) oraz F5-10 (dycha), startuję czynnie od 3 lat, sukcesy: jest bardzo cieżko tymbardziej ze od tego roku jestem seniorem (konkurencja zwykle 35-45 zawodników) ale średnio koncze zawody 8-10miejsca Oto mój model, wykonany w 99% przezemnie, tylko żagle robi instruktor bo potrafi najlepiej utworzyć tzw. brzuch , aktualnie jeste mw budowie F5-10 KLasa: F5-E (tzw. eciak) nieco o tej klasie modeli: balast z płetwą max. 38cm, kadłub max. 100cm, 3 komplety żagli A(max wys 170cm), B (127cm) oraz C, wanty, achter sztak, fok grot, maszt nie obrotowy i jazda na zawody! (ładny rym Dodam ze w wolnych chwilach amatorsko zajmuje sie budową motorówkek w klasie ECO 400/exp pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam na forum kolegę "szkutnika" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witaj na forum. Modelarstwo wodne rośnie w siłę . jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie rozbudować odpowiednie działy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryś Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam "wodniaka".Kiedyś "pływałem"-amatorsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazuPOL47 Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Zapraszam na Eliminacyjne Zawody do Mistrzostw POlski Jachtów Sterowanych RAdiem w Boszkowie (koło Leszna, wielkopolska) !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.