PiotrEryk Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam, wiem, że był taki temat, ale rozwlókł się po temacie. Zamieszczam krótki film własnej produkcji, jeśli będzie zainteresowanie tematem, mogę wrzucić fotorelację z dokładnym objaśnieniem co i jak. Pozdrawiam, Piotrek. https://www.youtube.com/watch?v=lhFcFkGy6ZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jak zrobisz to na przełączniku 3 poz, albo ustawisz odpowiednią krzywą na potencjometrze, to uzyskasz jeszcze jeden stan - obie zgaszone. Występuje bardzo blisko "zera" - do określenia doświadczalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Próbowałem, ale czasami diody zaczynają mrużyć (być może wina serwa), zastanawiałem się jak zwiększyć martwe pole, ale na razie nic z tego nie wyszło, trzeba by dołożyć parę elementów i jakąś histerezę dorobić. Tylko, że rośnie komplikacja, waga, a miało być prosto i dla początkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi