marcin133 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam! Poszukuję programu do druku planów w foramtach jpg, bmp itp. z podziałem na strony. Znakomite możliwości pod tym w zględem mają programy IsiPlot czy Profili V2 jednak sam druk jest niemożliwy w wersjach testowych. Jakich programów o podobnych możliwościach Wy używacie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 A kup sobie Profili, to raptem kilkanaście euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja ci moge pozyczyc profili - przesle ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 A kysz szatanie! Marcin jest znanym obrońcą praw autorskich i napewno nie podda się temu kuszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 :twisted: szantan wszystko zrobi - Marcinek poslusznie odebral poczte z programem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 HaHaHa - takie Profili mam od dawna Nie da rady drukować A mi chodziło o coś może bardziej prostego - bo po co płacić jak rozwiązanie takiego problemu można mieć w zasięgu ręki ?? Wystarczy głupi Paint aby wyskalować odpowiednio raster (lub jego wycinek) podczas druku rysunek automatycznie podzieli się na strony Widać problem był diabelsko banalny aż wstyd pytać o to na forum Niestety często tak bywa że człowiek zastanawia i męczy sobie głowę nad tak prostymi żeczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.