marcin133 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam! Poszukuję programu do druku planów w foramtach jpg, bmp itp. z podziałem na strony. Znakomite możliwości pod tym w zględem mają programy IsiPlot czy Profili V2 jednak sam druk jest niemożliwy w wersjach testowych. Jakich programów o podobnych możliwościach Wy używacie? Pozdrawiam!
pleses Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 A kup sobie Profili, to raptem kilkanaście euro.
elektron Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja ci moge pozyczyc profili - przesle ci
pleses Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 A kysz szatanie! Marcin jest znanym obrońcą praw autorskich i napewno nie podda się temu kuszeniu
elektron Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 :twisted: szantan wszystko zrobi - Marcinek poslusznie odebral poczte z programem
marcin133 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2007 HaHaHa - takie Profili mam od dawna Nie da rady drukować A mi chodziło o coś może bardziej prostego - bo po co płacić jak rozwiązanie takiego problemu można mieć w zasięgu ręki ?? Wystarczy głupi Paint aby wyskalować odpowiednio raster (lub jego wycinek) podczas druku rysunek automatycznie podzieli się na strony Widać problem był diabelsko banalny aż wstyd pytać o to na forum Niestety często tak bywa że człowiek zastanawia i męczy sobie głowę nad tak prostymi żeczami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.