filip123 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam Jestem posiadaczem helikoptera honey bee 2 i chcę sobie kupić jakiś bardziej stabilny a dokładnie big lame. I czy big lama jak się ją dobrze wytrymuje będzie w stanie wykonać zawis bez korygacji drążkiem kierunków? Bo mam tego dość że w jednowirnikowych trzeba cały czas korygować aby wykonać zawis. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Big lama czy lama nie będzie się przechylac na bok czy do przodu czy tylu, do tego jak ja przechylisz i puscisz drążek to ona sama wróci do poziomu. Ale tak czy siak będzie dryfowac w jakimś kierunku - nie będzie stać w miejscu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip123 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ale ten dryf będzie mniejszy niż w jednowirnikowych? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip123 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ale ten dryf będzie mniejszy niż w jednowirnikowych? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabcio Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Śmigłowce mają to do siebie, że wymagają korekt w zawisie. Nawet jak kupisz super hiper turbo model zawodniczy do F3C to nie znaczy, że jak wykonasz zawis to będziesz mógł odłożyć aparaturę i iść na kawę. Model na pewno znajdzie coś ciekawego w otaczającej go przestrzeni i po chwili poleci zapolować na kreta . Stabilny zawis autonomiczny to tylko w wielowirnikowcach, i to tych z bardziej wypasionym kontrolerem i GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip123 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dziękuję Wam za odpowiedzi. Czy ogólnie polecacie big lame? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi