kocotgrz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 chciałem się przywitać, modelarstwem samolotowym - helikopterami interesuję się od dłuższego czasu,zacząłem zabawę z Sparrow Hawk 4c , ale czas by iść dalej, więc potrzebafachowej wiedzy, którą mogę uzyskać od profesjonalistów, więc dołączam by czerpać wiedzę, bym mniej błędów popełnić w przyszłości Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Przeczytaj regulamin i zmień avatar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giersza Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam, od jakiegoś czasu śledzę lekturę forum a więc czas na rejestrację i aktywne uczestnictwo w jego życiu. W kręgu moich zainteresowań znajdują się głównie quadrocoptery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Napisz przywitanie w nowym wątku zgodnie z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi