rapier Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Panowie potrzebuje pomocy. Nadajnik w mode1, model 2-kanałowy ( WHIPIT DLG ). Na lewym drążku wysokość, kierunek zaś na prawym tam gdzie lotki. (tak zbindowalo oryginalny modelik szybowczyka z eflighta). Ponieważ to modelik dlg to potrzebuję ustawić fazę lotu podczas rzutu. Na kierunku chce ustawić wychyl w prawo i chcę go przełączać przełącznikiem po lewej stronie (rud. D/R) W czasie wznoszenia lekko w prawo, po osiągnięciu pułapu na "0" FAjnie byłoby za jednym razem jeszcze dołożyć na wznoszeniu ustawienia wysokości lekko w dół, ale to już nie jest konieczneByłbym wdzięczny za poprowadzenie za rączkę tym bardziej że już dawno nie bawiłem się nadajnikiem.
rapier Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Znam ta instrukcje jednak pomimo tłumaczenia niewiele mi ona daje. Aby to zrozumieć potrzebny jest doktorat.???? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
rapier Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Kurcze tak naprawdę to przydałby się jakiś przykład aby zrozumieć zasadę. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Zycior Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jeżeli starcza Ci trymerów do wymaganych wychyleń, to możesz to zrobić w fazach lotu, każda faza lotu ma osobne trymery.
rapier Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Kurcze jakie to banalne ????. Czas zmienić nadajnik na coś co nie będzie wymagało godzin ustawiania. Wiem ze ten soft pozwala na wszystko i daje nieograniczone możliwości ale to co dla jednych jest zaletą dla drugiego jest wadą. Nie jestem programista i o ile pierwsze nadajniki turnigy miały softy bardzo proste i intuicyjne to te "mogące wszystko" mnie totalnie zniechęcają. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Zycior Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Arku, opróżnij skrzynkę, pomogę Ci to ustawić
rapier Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Juz zwolnilem nieco Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Zycior Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Juz zwolnilem nieco Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka "Użytkownik rapier nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości" Wrzuć mi do PW nr telefonu, pomogę Ci to ustawić.
Rekomendowane odpowiedzi