MarceliSzpak Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam, Mam na imię Marcin. Mieszkam w Stalowej Woli. Modelarstwem interesuję się od dzieciństwa. Najpierw były to modele plastikowe, później z kartonu. Miałem także modele ze Składnicy Harcerskiej - czechosłowacka motorówka Melodie, żaglówka oraz statek straży pożarnej z Kraju Rad które z sukcesem zbudowałem jako zdalnie sterowane. Niestety Messenger z silnikiem na CO2 nie poleciał. Obecnie interesuję się modelami RC, głównie pływające i jeżdżące. Obecnie ze względu na brak wolnego czasu oraz miejsca na budowę modeli preferuję zakupy modeli już gotowych. Kilka modeli czeka na swój czas. Z pływających mam modele firm Graupner i Robbe, żaglówkę klasy F-5M oraz Surmount z Hobby Kinga. Z jeżdżących buggy Kyosho Raider 2WD oraz Vandall i Mission D zakupione w Hobby King. Forum czytam już kilka lat, nadszedł czas na aktywniejsze uczestnictwo. Dziękuję z uwagę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi