Zycior Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Czy można pokryć model spalinowy folią oracal (reklamową). Jeżeli tak to jak duży jest skurcz takiej folii i jaką temperaturą ją napinać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dawno temu na modelarni w Elblągu stosowano tylko taką folię. Sam miałem 2 modele spalinowe pokryte oracalem i nic się z nią nie działo (no poza tym, że odklejała się tam gdzie było tłusto od oleju czyli przy silniku). Polecam raczej do pełnego pokrycia, bo tam gdzie są rozpórki lub między żebrami od słońca potrafi się rozciągnąć. Przyklejanie na suszarkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 U mnie tez leżą nawet Twoja jest... ale to nie oznacza, że niechciałbym wiedzieć czy można okleić reklamową Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Okleiłem termokurczem zanim napisałem posta, tyle tylko, że stare pokrycie wyglądało mi właśnie na folię przypominającą oracall i zastanawiałem się to możliwe aby taką właśnie folią był pokryty model spalinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi