lesgau Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam. Złożyłem quadocopter na bazie Naza Lite V2 Silniki BC-2212/13 1000kv ESC 30A RCTIMER Frsky X8R Frsky XJT Turnigy 9XR pro GPS naza Pakiet Zippy 2200 Wszystko po podłączeniu do komputera działa . Skalibrowałem wszystko jak trzeba. Aparatura zbindowana z X8R. Ale jest problem Po włączeniu aparatury nie uruchamiają się silniki. Niewiem dlaczego . Po podłączeniu osobno silników z ESC pod X8R silnik zaczyna pracowac . Tak jest z wszystkimi silnikami ale gdy podłącze je do naza nie ruszają. Nie dziala też test motorów w naza na komputerze. Co jest nie tak . Może ma ktoś jakiś pomysł na mój problem . Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filo1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 a uzbrajasz naze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Wypadało by się zapoznać z instrukcją do Nazy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jesteś Wielki !!! Od czterech dni walczę z KK2.0HC, spędziłem około 40 godz. przeglądając różne fora internetowe i oglądając filmy, a silniki ani mru- mru. Przez to nie mogłem w nocy spać i skupić się w pracy. O mało nie wpadłem w depresję . Przed chwilą trafiłem na ten wątek i poszedłem do modelarni, włączyłem regulator, ruszyłem drągami aparatury zgodnie z obrazkiem i silniki wystartowały . Wielkie dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi