malinn Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 MOtylu , a po co ci holownik? Zobacz jak to sie robi: http://video.tinypic.com/player.php?v=2ai2eja Pięknie śmiga ale dla mnie to on troche za duży. Mógłbym paść na zawał serca podczas lądowania takim sporym modelikiem (ze strachu ,że go rozbije oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 mozesz dać jeszcze raz ten link malinn ? obejrzalbym chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Serio ci niechodzi :?: Mi działa. Oto on: http://video.tinypic.com/player.php?v=2ai2eja Nie ma jak to beczk co i :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a gdzie ten latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jak się ląduje na takim zboczu? 1 pod górkę 2 z górki 3 prostopadle do zbocza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Jak się ląduje na takim zboczu? 4 Równolegle do zbocza, bokiem do wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Dziś odbył się mały OBLOT FOXa Jako że CAT nie dokończył holówki, a FOX nie jest wyposażony w hak poszedłem walnąć go z ręki. No powiem szczerze że model do ciekawych nie należy. Prędkość minimalna ogromnie duża i z ręki nie udało mi się jej osiągnąć Pierwszy rzut model poleciał 2m i składał się do korka na lewe skrzydło reakcja n alotki zerowa, model wbił się w glebe Drugi rzut już tak kontrolnie i mocniej w doł efekt podobny z tym że prawie wylądował Teraz czekam do przyszłej soboty i robimy holowanie na 300m i próby latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Foty modeliku by sie przydały jak już skończony ;-) Najfajniej jak by były na tle nieba , ale mam nadzieje ,że już za tydzień będzie to możliwe. Niezapomnij aparatu wziąć na latanie bo się chyba obrazimy. Tak sowją drogą to ciekawe ile ta prędkość minimalna bedzie wynosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Niezapomnij aparatu wziąć na latanie bo się chyba obrazimy. Ja nie biore swojego bo mój ma już 10lat i wstyd robić zdjęcia teraz aparatem 1,3mpx. Tyle to mam w telefonie Tą role fotografa zostawie Tomkowi vel TOMSON Tak sowją drogą to ciekawe ile ta prędkość minimalna bedzie wynosić? No rozmawiałem z CATem ale w okolicy 40 km/h względem ziemi przy bezwiatrznej pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jak powiedzial tak zrobił dziś był OBLOT Szybowiec Fox Holownik YAK12 Bohaterowie dnia MOTYL & CAT Lądowanie szybowca, prawie katastrofa Dodam tylko ze ja stałem jakieś 200m dalej na końcu pasa Lądowanie holownika, mała katastrofa Wątek dotyczący holowania Na emat lotu samego FOXa nie wiele moge powiedzieć bo miał zdyt duże i to o wiele za duże wychyły aby w ogóle można było nim polatać. Model nie dośc że sam w sobie jest szybki, to wychyłe spowodwały nerwowość Jutro dalsze boje tym razem holowanie Staudacherem300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 a co to sie stalo z tak pieknym malowaniem??? :| :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Już dawno pisałem Bardzo chciałbym się dowiedzieć jakim sposobem wykonane jest to malowanie Dobra zdradze narazei Photoshop:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 a co to sie stalo z tak pieknym malowaniem??? :| :| Już dawno pisałem Tak to jest jak się tylko obrazki ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jakiej firmy ten foxik jest? Zastanawiam sie nad zanabyciem jakiegos takiego przecinaka jednak z przerobieniem go na elektrownie Modlepartner robi foxy 2,5 - slyszal cos ktos o nich? Jak wyszedles z waga i jakie serwa zastosowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Powiem krótko firmy jakiejś czeskiej czy niemieckiej. serwa HS125MG i 85MG, waga kiepska 1800g. okazuje się że wbrew pozorom ten model pokazuje pazurki przy wadze około 2,0-2,2kg więc mój jest za lekki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No to pół kilo ołowiu i wio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja najprawdopodobniej zdecyduje sie na cos takiego - Fox 220cm Kadlub laminat, skrzydla niestety stryro kryte deska. Waga tego modelu w wersji szybo to ok. 1500 g - czyli jak dowale zespol napedowy o wadze 500g to wyjdzie mi ladne obciazenie na poziomie 50g/dm? Serwa tez pewnie wsadze 125. Serwa ogonowe sa w kokpicie czy gdzies tam do tylu wepchniete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kierunek mam w ogonie wysokość i wyczep w dziobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.