PiotrR Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam Stałem się posiadaczem aparatury MZ-24 HoTT która ma wzestawie oprócz GR-24 mały odbiornik GR-12L. Ponieważ nie mogę znaleźć konkretnych informacji na temat przeznaczenia stąd moje pytanie jak w tytule. Chcę zastosować go do modelu akrobata 1500mm rozpiętości napędzanego silnikiem spalinowym (czterosuw) i nie wiem czy da radę. Może ktoś już przerabiał takie zestawienie i podzieli się spostrzeżeniami. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrR Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ale tu nic nie ma o przeznaczeniu, a mi chodzi o to czy mogę go bezpiecznie zastosować do modelu spalinowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Używam dwóch takich odbiorników. Nie widzę przeciwskazań w zastosowaniu do spaliny. Jedyne istotne różnice w stosunku do GR-24 to połowę miniejszy zasięg, jedna antena i ilość kanałów. Jeżeli z jakiegoś powodu Ci nie odpowiada, chętnie odkupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi