jakubk Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Film dla miłośników 3D, ciekawy sposób lądowania (łapania modelu) torque roll x 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Interesujace, ale mi podobaly sie o wiele bardziej figury we trzech dosyc ladnie zsynchronizowane. W koncu jednak wyladowali po "ludzku" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 trzeba przyznać ze latanko super .... ja czekam na kolegów z bielska budujących makiety zlinów w barawach "zelaznych" własnie mają zamair stworzyć grupę akrobacyjną RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 trzeba przyznać ze latanko super .... ja czekam na kolegów z bielska budujących makiety zlinów w barawach "zelaznych" własnie mają zamair stworzyć grupę akrobacyjną RC No to bardzo piekny pomysl jest, popieram na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 trzeba przyznać ze latanko super .... ja czekam na kolegów z bielska budujących makiety zlinów w barawach "zelaznych" własnie mają zamair stworzyć grupę akrobacyjną RC No to bardzo piekny pomysl jest, popieram na 100% Rowniez popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.