jakubk Opublikowano 18 Maja 2008 Opublikowano 18 Maja 2008 Film dla miłośników 3D, ciekawy sposób lądowania (łapania modelu) torque roll x 3
grzegorzp Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Interesujace, ale mi podobaly sie o wiele bardziej figury we trzech dosyc ladnie zsynchronizowane. W koncu jednak wyladowali po "ludzku" :lol2:
meloow Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 trzeba przyznać ze latanko super .... ja czekam na kolegów z bielska budujących makiety zlinów w barawach "zelaznych" własnie mają zamair stworzyć grupę akrobacyjną RC
Janusz P. Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 trzeba przyznać ze latanko super .... ja czekam na kolegów z bielska budujących makiety zlinów w barawach "zelaznych" własnie mają zamair stworzyć grupę akrobacyjną RC No to bardzo piekny pomysl jest, popieram na 100%
grzegorzp Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 trzeba przyznać ze latanko super .... ja czekam na kolegów z bielska budujących makiety zlinów w barawach "zelaznych" własnie mają zamair stworzyć grupę akrobacyjną RC No to bardzo piekny pomysl jest, popieram na 100% Rowniez popieram.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.