M.Ch. Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Cenię tą firmę i z przyjemnością zobaczyłem ich nowy model: http://www.hangar-9.com/Products/Default.aspx?ProdID=HAN9025 Poniżej wycinek z manuala. Jak na H9 to się zdziwiłem. Zaproponowali napęd 380g 470KV na 6S, na 17x7. Wg. mnie trochę marnie za to strasznie prądożernie.... czyli nie sugerowałbym się tu manualem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Parametry modelu fajne. Obciążenie powierzchi poniżej 70g/dm2. jeśli wyciągnie te 10k obr na min na proponowanym śmigle to będzie całkiem przyzwoicie. Ja bym tam wsadził spalinę 120 4-takta i napewno byłbym zadowolony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Parametry modelu fajne. Obciążenie powierzchi poniżej 70g/dm2. jeśli wyciągnie te 10k obr na min na proponowanym śmigle to będzie całkiem przyzwoicie. Ja bym tam wsadził spalinę 120 4-takta i napewno byłbym zadowolony. Tylko konstruktor wg. mnie przewidzał to pod elektryka, więc 4 sów trochę mógłby tą ramę roztelepać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Oczywiście taki żarcik z tą spalinką ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi