marek24p Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam. Jaki zestaw polecili byście do mojej strady XB? Jeśli oczywiście podzespoły mogą wytrzymać taką zmianę. Kasa jaką mogę na to wydać to ok. 350zł i w oko wpadły mi z w zasadzie daw zestawy: ZTW 45A 4350kv i zestawy leopard w kilku wersjach 3000kV do 4370kV. O tym drugim ciężko mi cokolwiek znaleźć na sieci (gdzieś tam jakaś opinia że są awaryjne i tyle) o ZTW też ciężko powiedzieć. Autko ogólnie jeździło by po asfalcie, sporadycznie trochę pokurzyć na piasku. Oczywiście chciałbym żeby autko dostało odpowiedniego kopa ale bez przesady żeby nie sypały się tryby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Odswieze temat, czy do modelu strada xb evo s można stosować pakiety 3S? I czy regulator ma fabrycznie zabezpieczenia przed spadkiem pakietów odnosnie napięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Silniki na 3S powinny mieć trochę mniejsze KV od tych które podałeś w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 a mi kolego coś podpowiesz więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Sam się uczę, stąd http://www.rcauto.pl/forum/index.php?sid=2f09a780aec6aac370e64352d1d1b909 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ok Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123hudy Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Popatrz na hobbykingu tam możesz sobie dobrać odpowiedni silnik i esc ( bo przechodząc z szczotkowego na bezszczotke będziesz potrzebował też esc) ja ci z czystym sumieniem mogę polecić coś z trackstar sam używam i naprawdę jestem zadowolony, a co fajne to trackstar robi też turbo esc rewelacyjna sprawa Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi