Bombee Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Tomek i jestem z Warszawy (a konkretnie z Ursusa). Modelarstwem jako-takim interesowałem się od zawsze, ale było to modelarstwo redukcyjne - i jak to zazwyczaj bywa - trzeba było odłożyć pasję na dalsze plany. Minął jakiś czas i zacząłem się interesować troszeczkę modelarstwem RC - głównie dzięki mojemu kuzynowi, który między innymi był w 2003 drugim wicemistrzem Europy w modelarstwie kosmicznym. Dzięki niemu dostałem nawet od żony w prezencie model Jastrzębia (Antoniego Opoczki). Udało mi się prawie w całości złożyć, ale pojawiły się dzieci, zawsze brakowało czsu i kasy na aparaturę RC i znowu trzeba było wszystko odłożyć na półkę Ale nadszedł moment (wczoraj ), kiedy popędziłem do sklepu i dokupiłem serwa i aparaturkę Hitec Optic 5 (niestety nie wiem czemu w pudełku nie było ładowarki do pakietu - ale to inny temat ) Zamierzam uzbroić Jastrzębia i oblatać go w końcu w weekend. Mam nadzieję, że pogoda i czas znowu nie spłata mi figla i uda się się to co zaplanowałem. Pozdrawiam wszystkich i idę przekopywać forum
Rekomendowane odpowiedzi