Bombee Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Tomek i jestem z Warszawy (a konkretnie z Ursusa). Modelarstwem jako-takim interesowałem się od zawsze, ale było to modelarstwo redukcyjne - i jak to zazwyczaj bywa - trzeba było odłożyć pasję na dalsze plany. Minął jakiś czas i zacząłem się interesować troszeczkę modelarstwem RC - głównie dzięki mojemu kuzynowi, który między innymi był w 2003 drugim wicemistrzem Europy w modelarstwie kosmicznym. Dzięki niemu dostałem nawet od żony w prezencie model Jastrzębia (Antoniego Opoczki). Udało mi się prawie w całości złożyć, ale pojawiły się dzieci, zawsze brakowało czsu i kasy na aparaturę RC i znowu trzeba było wszystko odłożyć na półkę Ale nadszedł moment (wczoraj ), kiedy popędziłem do sklepu i dokupiłem serwa i aparaturkę Hitec Optic 5 (niestety nie wiem czemu w pudełku nie było ładowarki do pakietu - ale to inny temat ) Zamierzam uzbroić Jastrzębia i oblatać go w końcu w weekend. Mam nadzieję, że pogoda i czas znowu nie spłata mi figla i uda się się to co zaplanowałem. Pozdrawiam wszystkich i idę przekopywać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi