qba Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 ... wstyd przed Światem i dodatkowo szkopy gnoja teraz Polaków A jak Wam podoba sie piłka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 ech...... znowu dupa zbita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja powiem tak : śpieszmy się kibicować , tak szybko odpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Pilka nozna, bleee... Robi sie tyle rozglosu wkolo go*** ... Malysz przynajmniej wygrywal ale tez sie znudzil. Niestety kibicowanie wroslo chyba w kulture, a raczej chcialem powiedziec "kibicowanie" bo coraz wiecej takich pseudo robi rozroby. Jak widze 30 radiowozow przy meczu to mi sie cos robi, za czyje pieniadze to wszystko? Chyba niestety za nasze... Bezsens, paranoja itp. A sama "kultura" osobista pilkarzy swiadczy juz o ich poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 dzisiaj bexzie piekne spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 obstawiam 4:1 w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 i po pierwszej polowie 0:0 :shock: Janas chyba w ustawianiu palcow nie maczal :geek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 A co Wy o tym sadzicie? Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 gdyby janas 20 mint przed koncem wymienil zurawia oraz tych obu gosci co dostali zolte katrki to by wytrwali a tak dupa zbita !!! Janas padalec a nie trener. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Krótko mówiąc, JANAS nie widziałem na tym mundialu I moja koleżanka ma status na GG: MUNDIAL - nie dla idiotów! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.