janegab Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Na polnoc od Kleczewa super dojazd asfaltem pod krawedz ladowisko na polach -sciernisko-łatwizna wysokośc skarpy choo...choo...jak Jurek zajedzie to sie zerwie od latania...wszystkie kierunki do latania... W razie "potrzeby" gdy zajdzie wydostać model ...dogodny dojazd na dno kopalni po betonowych plytach . Najfajniejszy odcinek to na loty na wiatr południowy krawędz konczy się drogą na Budzisław . Kopalnia czynna na odcinku polnocnym "JEST WIDOKOWY TARAS " gdyby ktos przyjechał np. z kolezankę może bezpiecznie wszelkie widoki poogladać... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Kilka dzisiejszych fotek a jaka dziś termika...! super dojazd ASFALT... A dmuchało 3-4m/s za łatwe ladowanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 I jakie piekne maszyny tam pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 I jakie piekne maszyny tam pracują Maszyny z kopalnią też mamy,może mniejsze ale są. Zpomniałem Ci powiedzieć ż wschodnią krawędz oblatałem na urlopie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 I jakie piekne maszyny tam pracują Kopalnia już na zamknieciu pracują tylko na południu reszta już na wybiegu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 To gdzie to dokładnie jest i na jakie kierunki? Tylko bez ściemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 To gdzie to dokładnie jest i na jakie kierunki? Tylko bez ściemy KLECZEW...na polnoc -Slawoszewek- KALISKA...Wola Spławecka ...Zberżynek...Złotków Kierunki lotów poludnie BAJKA..!!! podobnie .wschód z tarasem widokowym !! zachód skladowisko korzeni...betonów lipa miejscowka do ladowania dla extremy ..ale polata ... PoŁnoc - fedrowanie .Jutro piknikujemy na Jeziorsku.. Sobota Lubstów z super wiatrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 U Janka pojęcie wszystkie kierunki i prawie nieczynna to pojęcie względne Kierunki: zachodni, wschodni, południowy z odchylkami. Praktycznie nie ma opcji zejścia po model na dol. Jak sie zejdzie robiąc duzo kilometrów, jak nic bedzie akcja straży przemysłowej. Kopalnia raczej mocniej niz mniej eksploatowana. Zachodnie zbocze koło 25m wysokości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Poza tymi drobnymi mankamentami, miejsce super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Poza tymi drobnymi mankamentami, miejsce super Ha...Jurku...zjazd bardzo fajny na "kopalnium" ode strony wschodniej - w niedzielę jadąc do dołu wyrobiska aż do wungla... robilem fotki. zobacz wyzej ..zjazd po betonowych plytach bardzo dogodny obecnie-bo zimą to gorzej ...a kto to z takich zawodników jak Ty z najwyższej polki bedzie schodził do dolu po model ...tylko gaz ... Pisałem ,że wszystkie kierunki do latania te super wyrózniłem...zachodnia jak pisałem utrudniona ale jak gada Kierownik pampers w portki i GOOO...polnocna już nie długo/ a dowiem się w sobotę bo bede o dyspozytora/ bedzie zamykana . Zajeżdzaj w sobotę na Lubstów -niedziele Jeziorsko image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Im wiekszy gaz tym cześciej nożna pójść po model. Lub im gorszy pilot-np ja. Na zachodnim dojścia w dol brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Im wiekszy gaz tym cześciej nożna pójść po model. Lub im gorszy pilot-np ja. Na zachodnim dojścia w dol brak Przyzanam Ci się ,że zachodniego nie objechałem ....dotarłem do tarasu widokowego ..a ladowisko przyjazne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Im wiekszy gaz tym cześciej nożna pójść po model. Lub im gorszy pilot-np ja. Na zachodnim dojścia w dol brak http://postimg.org/image/qd9c7q5qh/ To dla Jurka ...zejscie -zjazd na "kopalnium".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ja to widziałem. Tylko że to kawał drogi, potem taki sam kawał drogi dołem...i wątpię że autem tam sie wjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja to widziałem. Tylko że to kawał drogi, potem taki sam kawał drogi dołem...i wątpię że autem tam sie wjedzie ja wjechałem. dogodnie .po betonowych płytach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi