malinn Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam Jutro zamierzam się wybrać na klif do Chłapowa , ma wiać idealnie wg. icm. Może kogoś tam spotkam z forum? Lata ktoś tam? Mam nadzieje że przywieje jak trzeba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jak się uda znaleźć 10min to w piątek tam polatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Jutro czyli 31.05.2008 Też jesteśmy na klifie - gdynia MECHELNIKI i w niedziele w dzień dziecka też tam nas spotkać można będzie . Zapraszamy Wiatr ma być 4-6m/s czyli idealny :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam Jako że 7-8 Czerwca powiało znakomicie więc śmigałem na klif do Gdyni... Warunki okazały się idealne i ekipa modelarzy elegancko zgrupowała się tam gdzie zboczeńcom przystało tj. na klifie :faja: Ekipa zebrała się doborowa z niezłym zapasem modeli do ubicia :lol2: Co tu dużo gadać lepiej popatrzcie: Torpedownia i jakaś motorówka. klif zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie masz więcej zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a ja kce film z lotow na klifie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No Panowie Maciuś jedzie jutro do Gdyni polatać, mam nadzieje że znów spotkam doborową ekipę klifowych wymiataczy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.