meloow Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 teraz idzie dużo elementów zastąpić lżejszymi i wykonać z lżejszych materiałów,to troszkę zmieni masę,nieznacznie ale zawsze. dlatego napisałem ze odpowiedni do "masy" modelu. Być może wystarczy np. 6,5cm3. zbuduj model a silnik kupisz na końcu wiedząc jak Ci masa modelu wyszła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Załóż swój temat w odpowiednim dziale bo tutaj zaczyna się robić śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri28 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Racja panie Darku.ZAKŁADAM NOWY TEMAT. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Racja panie Darku.ZAKŁADAM NOWY TEMAT. :mrgreen: Bez panowania a zanim założysz poczytaj regulamin to się dowiesz coś na temat avatrów No chyba że jesteś kobietą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 6. Każdy użytkownik forum może posiadać awatar w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem) . Każda inna forma graficzna awatara jest niedopuszczalna. trochę Cię wyręczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri28 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Założyłem swój temat o budowie makiety IŁ-2 w dziale pół makiety.ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.