meloow Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 teraz idzie dużo elementów zastąpić lżejszymi i wykonać z lżejszych materiałów,to troszkę zmieni masę,nieznacznie ale zawsze. dlatego napisałem ze odpowiedni do "masy" modelu. Być może wystarczy np. 6,5cm3. zbuduj model a silnik kupisz na końcu wiedząc jak Ci masa modelu wyszła !
olo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Załóż swój temat w odpowiednim dziale bo tutaj zaczyna się robić śmietnik.
juri28 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Racja panie Darku.ZAKŁADAM NOWY TEMAT. :mrgreen:
olo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Racja panie Darku.ZAKŁADAM NOWY TEMAT. :mrgreen: Bez panowania a zanim założysz poczytaj regulamin to się dowiesz coś na temat avatrów No chyba że jesteś kobietą ?
gładkilot Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 6. Każdy użytkownik forum może posiadać awatar w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem) . Każda inna forma graficzna awatara jest niedopuszczalna. trochę Cię wyręczyłem
juri28 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Założyłem swój temat o budowie makiety IŁ-2 w dziale pół makiety.ZAPRASZAM
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.