o.patrykmodelarz Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jakoś do nienajlepsza ale nagrywałem czym miałem Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jakość jakością ale nie szło uspokoić tego modelu jakoś ?? chwile prosto polecieć ?? Wygląda jak byś koło nogi w kółeczko latał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 https://pl.wikipedia.org/wiki/RC_FPV Ja tutaj widzę tylko lot z kamerką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie mam możliwości ,,rozwinąć skrzydeł '' gdyż jestem w dolince i model mi znika raz za gorą raz za lasem dlatego tak to wygląda choć też jest trochę mojej winy w tym ale to moje początki. Ale po tym filmie widzę jedno muszę łagodniej latać. Poprawie się Ps własnie po to wrzucam by przez takie uwagi udoskonalać latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Do samego latania rób co chcesz , szalej testuj zasięg i FPV, ale jeśli chcesz nagrywać i nie wywołać u ludzi mdłości to najlepiej nagrywaj przy szybowaniu bez silnika, pozbędziesz się efektu jello (widoczny chwilami na nagraniu) oraz ujęcia będą znacznie lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A sprostujesz czy to fpv czy tylko kamerka podczepiona do nagrywania z powietrza ? , bo nie wiemy tak naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 No to w padłem po uszy Tak owszem to tylko kamera podczepiona pod model anie fpv Dziękuje za porady na pewno skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregi Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ale za to muzyka dobrze dobrana do psychodelicznego lotu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi