o.patrykmodelarz Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Jakoś do nienajlepsza ale nagrywałem czym miałem Pozdrawiam 1
Elkojote Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Jakość jakością ale nie szło uspokoić tego modelu jakoś ?? chwile prosto polecieć ?? Wygląda jak byś koło nogi w kółeczko latał .
rufik Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 https://pl.wikipedia.org/wiki/RC_FPV Ja tutaj widzę tylko lot z kamerką...
o.patrykmodelarz Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Nie mam możliwości ,,rozwinąć skrzydeł '' gdyż jestem w dolince i model mi znika raz za gorą raz za lasem dlatego tak to wygląda choć też jest trochę mojej winy w tym ale to moje początki. Ale po tym filmie widzę jedno muszę łagodniej latać. Poprawie się Ps własnie po to wrzucam by przez takie uwagi udoskonalać latanie
Mitar Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Do samego latania rób co chcesz , szalej testuj zasięg i FPV, ale jeśli chcesz nagrywać i nie wywołać u ludzi mdłości to najlepiej nagrywaj przy szybowaniu bez silnika, pozbędziesz się efektu jello (widoczny chwilami na nagraniu) oraz ujęcia będą znacznie lepsze.
Elkojote Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 A sprostujesz czy to fpv czy tylko kamerka podczepiona do nagrywania z powietrza ? , bo nie wiemy tak naprawdę
o.patrykmodelarz Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 No to w padłem po uszy Tak owszem to tylko kamera podczepiona pod model anie fpv Dziękuje za porady na pewno skorzystam
Gregi Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Ale za to muzyka dobrze dobrana do psychodelicznego lotu!
Rekomendowane odpowiedzi