Diverce Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam, jestem posiadaczem modelu FS10201 PRO marki Reely - prawdopodnie jest to model Reely Carbon Fighter. Dostalem go niekompletnego z działającym silnikem. Zanim zacznę nim jeździć chcę sprawic by elektronika była sprawna - wydaje mi się to najważniejsze. Wiem, że nie mam odbiornika i prawdopodnie pojemnika na baterie ( zdjęcia niżej ). Ale czy czegoś jeszcze brakuje ? Proszę o pomoc w dobraniu odbiornika Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ten nadajnik już wyrzuć do śmieci. Raczej marne szanse na znalezienie odbiornika 40mHz FM + do tego para kwarcy,a dodatkowo elektronika Reely/Modelcraft to śmieć,bardzo awaryjna. Komplet nadajnik + odbiornik 2,4 GHz to wydatek ok.130 zł. Co do pojemnika na baterie.Nawet nie próbuj jazdy na bateriach.W oryginale jest pakiet 5 cel typu Sub-C w kształcie piramidki. Serwo do skrętu ma uciąg ponad 20kg i pobiera dużo prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi