Carmelito2280 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 hej Mam na imię Miroslaw i mam 37 lat Przyznam ze jestem prawie zielony jeśli chodzi o moje przygody z rc jednakże posiadam jeden model którym latałem i Przyznam ze wciąga mnie to coraz bardziej Mam nadzieje ze czytając Wasze posty i oglądając zdjęcia z lotów pochłonie mnie to całkowicie Mam nadzieje ze będę mógł rownież liczyć na Wasza pomocna dłoń w razie problemów a tych napewno nie uniknę Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie Miroslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benjamin Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam, mam na imię Bejamin. Przebywam w UK. Teraz jestem w Polsce. Chętnie wymienię doświadczenia z zakresu modelarstwa RC. Pozdrawiam wszystkich Bendzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi