Matrik123 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam, koncze skladac drugi copter 450. A wlasciwie jeszcze nie koncze bo napotkalem problem z podlaczeniem w/w regulatora do odbiornika turnigy. W pierwszym modelu mialem 4 osobne regulatory z osobnymi przewodami, wtedy nie bylo problemu z podlaczeniem i dzialaniem w programie Apm'a (apm 2.5) Qbrain'a okazyjnie odkupilem od kolegi z forum, zadowolony, ze tanim kosztem bedzie z glowy sprawa regulatora, ze tym razem nie bedzie problemu z kablami, konektorami itp... A tu buuuum, ostateczna konfiguracja, dochodze do Kalibracji radia w programie Amp'a (tym razem juz 2.8) i wykrywa tylko jeden ruch prawego drazka (lewo prawo, mode 2) W Regulatorze mam takie przewody; -1 wtyczka- sygnal/plus/minus -2 wtyczka- sygnal -3 wtyczka- sygnal -4 wtyczka- sygnal Niezaleznie gdzie podepne ta 1 wtyczke ruch jestv taki sam.. Nie mam tego "lacznika" tych przewodow w jeden (ktory jest w zestawie np w Hk) Chyba wszystko opisalem, teraz glowne i najwazniejsze pytanie. Czy te regulatory w ogole dzialaja z tymi odbiornikami ? Czy odposcic sobie temat i szukac innego regulatora z "normalnymi" przewodami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik3001 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Nie wiem za bardzo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 hahahahah dobre Nie wiem za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Nie wiem za bardzo Wygrales XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja juz nawet nie komentowalem... ;D A copter dalej ma problem ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi