gutekx Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witam. Mam do was takie gorące pytanie. Ponieważ po pierwszym locie Sky Lady II zaliczylem parę kretów i model mam trochę poobijany proszę Was abyście mi powiedzieli co by tu zrobić aby trochę go podreperować. Na zdjęciach jest wszystko opisane. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 poziomy zrobić nowy z balsy 3 mm na skrzydło nie mam pojęcia, najlepiej też byłoby zrobić nowe, ew. dokupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 na statecznik wklej od gory pasek tasmy klejacej zbrojonej i w niej zrob dziury na wkrety, to wzmocni i ustabilizuje statecznik. styropianowe osadzenie akumulatora jest do bani, wywal je. zrob nowe, wykozystaj pianke uzywana do padowania sprzetu RTV, i tasme zbrojona. Bardzo dobrze sie sprawuje pianka ktora jest uzywana jako wkladki do etui od telefonow komorkowych. Koniecznie oddziel akumulator od silnika, bo uszkodzisz pakiet i silnik przy ktoryms krecie. Kolpak smigla zdejmij i wydmuchaj paprochy i piasek. ze skrzydlem na razie nic nie rob, jezeli bedzie sie ewidentnie przelamywac, to mozesz przykleic cienka listewke, albo pasek sklejki 1mm, przy uzyciu oczywiscie tasmy zbrojonej.. Milych lotow baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Tutaj powinieneś znaleść odpowiedzi na wszystkie pytania http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.