Mikolaj.waw Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Witajcie mam problem , posiadam odbiornik od lamy v3 , i gdzy podłaczam pakiet to ten odbiornik jest za 2sek już parzy w rękach nie da się utrzymać. Co sie dzieje? Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Coś poszło na zwarcie, lub polaryzacja niewłaściwa. Sprawdzałeś, jakie napięcie wychodzi z regulatora, może on podaje za wysokie napięcie na odbiornik. Daj bliższe zdjęcia , jak to zasilasz, przy lepszym świetle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Po co drugi taki sam temat zakładasz ? http://pfmrc.eu/index.php?/topic/56569-odbiornik-lama/?hl=%2Bodbiornik+%2Blama+%2Bv3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Już wiem ze to wina odbiornika bo spaliłem coś. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi