tomi Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 W poniedziałek udaję się do poznania na dwutygodniowe szkolenie.mam zamiar wźąć ze sobą swojego ff-a. Gdzie w poznaniu można latać .Ja będę mieszkał w Plewiskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 No to jesli chodzi o plewiska (tutaj mieszkam) to mozna polatać wszedzie. Patrząc od strony torów, za osiedlem zielarskim jest pole rzepakowe, po lewej, między osiedlem slonecznym a Auchan tez są pola. Natomiast w tych miejscach, ze wzgledu na pole, moze byc nieciekawie podczas kreta -> "Buszujący z rzepaku" W tych rejonach mozna jeszcze latac przy cmenatrzu junikowskim. Jadac z Plewisk do centrum Grunwaldzką, nie trudno go nie zauważyc po lewej stronie, pierwsza w lewo za cmentarzem, prosto 300m, i po rawej łączka trawiasta, -> swiente miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Bardzo dziękuję . Może któregoś dnia razem polatamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja poki co narazie nie latam, ale chetnie poogladam :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja sie kiedys wybrałem na malte z trenerkiem. Na ludzi trzeba uwarzac a gdy ich za duzo lepiej wogole nie latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Na male modele, to jeszcze stadion Warty, I laczka po kingcrosem, na marcelinie. nad warta kolo mostu krolowej Jadwigi, Cytadela, no i pelno innych. baxter12 Moze uda nam sie razem polatac, czesto latam przy cmentarzu na junikowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jesli chodzi o Poznan i okolice, to ja preferuje Ligowiec- na wieksze wypady.Ale mozna tez latac nad laka kolo dzwonu wolnosci na Cytadeli- tez trzeba na ludzi uwazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Albo na bednarach http://www.aeroklub.poznan.pl/sekcje.php?sekcja=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Dzięki za pomoc.Latałem na jakimś polu za linią wysokiego napięcia.Były lekkie zakłucenia ale samolot wrucił cały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ja tylko Kobylnica.Kocham to miejsce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.