Jump to content

Gdzie latamy w Poznaniu

tomi

Recommended Posts

Posted

W poniedziałek udaję się do poznania na dwutygodniowe szkolenie.mam zamiar wźąć ze sobą swojego ff-a. Gdzie w poznaniu można latać .Ja będę mieszkał w Plewiskach.

Posted

No to jesli chodzi o plewiska (tutaj mieszkam) to mozna polatać wszedzie. Patrząc od strony torów, za osiedlem zielarskim jest pole rzepakowe, po lewej, między osiedlem slonecznym a Auchan tez są pola.

Natomiast w tych miejscach, ze wzgledu na pole, moze byc nieciekawie podczas kreta -> "Buszujący z rzepaku" :D

W tych rejonach mozna jeszcze latac przy cmenatrzu junikowskim.

Jadac z Plewisk do centrum Grunwaldzką, nie trudno go nie zauważyc po lewej stronie, pierwsza w lewo za cmentarzem, prosto 300m, i po rawej łączka trawiasta, -> swiente miejsce ;)

• 2 weeks later...
Posted

Na male modele, to jeszcze stadion Warty, I laczka po kingcrosem, na marcelinie.

nad warta kolo mostu krolowej Jadwigi, Cytadela, no i pelno innych.

baxter12

Moze uda nam sie razem polatac, czesto latam przy cmentarzu na junikowie.

Posted

Jesli chodzi o Poznan i okolice, to ja preferuje Ligowiec- na wieksze wypady.Ale mozna tez latac nad laka kolo dzwonu wolnosci na Cytadeli- tez trzeba na ludzi uwazac.

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki za pomoc.Latałem na jakimś polu za linią wysokiego napięcia.Były lekkie zakłucenia ale samolot wrucił cały.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.