Janusz P. Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam, jestem nowym czlonkiem Polskiego forum modelarskiego. Z modelarstwem na dobre zaczalem od 2 lat, poczynajac od Esy Glider electric poprzez trainerki ze spalinka, az do obecnego na avatarze Extra 300S z benzynka 43cc. Bardzo mnie zainteresowalo wasze forum, gdzie mozna znalezc porady i pomoc na kazdy temat. (moze do niektorych tez bede mogl sie dolaczyc) Tym czsem pisze bez Polskich znakow gdyz jestem jeszcze we Wloszech ale od sierpnia juz na polskim terenie. Pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam na forum modelarza z okolicy. Bardzo ładny modelik, mam nadzieję żę kiedyś go zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam kolejnego mdelarza z Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam na forum kolejnego modelarza :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja również witam kolejnego prawie bielszczanina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No nieźle - Porąbka To przecież moje rodzinne strony. WITAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No nieźle - Porąbka To przecież moje rodzinne strony. WITAM! W porabce mieszkam od 20 lat bo tam sie ozenilem a moje rodzinne strony to Bielsko zamienilismy sie :lol2: Moze kiedys razem polatamy A tak przy okazji to w bielsku i okolicach sa jakies fajne miejsca do latania? LEDA_G Dziekuje za mile slowa, nie jestesmy bardzo daleko wiec moze kiedys sie zorganizujemy na wspolne latanie. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 W porabce mieszkam od 20 lat bo tam sie ożeniłem a moje rodzinne strony to Bielsko zamienilismy sie :lol2: 20 lat temu to ja opuściłem Porąbkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witamy na forum;) a swoją drogą miałem okazje być w zeszłym roku w Porąbce. Urokliwe miejsce;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.