wojcio69 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 http://www.modelarstwo.osw.pl/f3m_pp.asp Organizator: Aeroklub Ostrowski / Aeromodel Klub Miejsce: Ostrów Wielkopolski - Lotnisko Michałków Kategoria: F3M - modele akrobacyjne dużej skali Termin zgłoszeń: 12 maj 2008 TERMIN TEN JEST NIEPRZEKRACZALNY Opłata startowa: 80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Termin zgłoszeń: 12 maj 2008 TERMIN TEN JEST NIEPRZEKRACZALNY czy to znaczy że sie spóźniłem? :evil: kiedy się odbędą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 31.05-1.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 późno troche podane informacje o zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Tak na prawdę to te zawody miały się odbyć 16-17.05.2008r. ale ze względu na warunki atmosferyczne przesuneli je. Co do zgłoszeń to nie wiem do kiedy można się zgłaszać. Podałem link do strony gdzie można szukać kontaktu z organizatorem. Informację wrzuciłem dla zainteresowanych pooglądaniem a nie uczestnictwem. Po zawodach wrzucę kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.