PK999 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Przeglądając internety trafiłem na: http://www.worldhobbies.com/product/TE-ACRO-V_item.html?reg=WHINT Fajny eksperyment, oglądając film myślałem, że to czyjaś dobrze wykonana domowa improwizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty Dokładnie to miałem na myśli oglądając ten film. Myślałem, że to może coś ze mną nie tak i umieściłem go tutaj. Ale jakby ktoś był ciekawy czy się da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 0:43 sec Poważnie ?! hahaha bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Pewnie w następnej wersji bedzie dodatkowy ruch "góra-dół" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Może robienie takich wiatraków to rzeczywiście bez sensu, ale wyczuwam, że przydałoby się do latania FPV w ciasnych zakrętach bez przechyłów. Gdyby zamiast sterowania lotkami dać sterowanie ustawieniem silnika to samolot leciałby równo w płaszczyźnie horyzontalnej. Co prawda, można to osiągnąć manewrując tylko sterem kierunku, ale z doświadczenia wiem, że jest to nieefektywne przy ciasnych zakrętach, a tak, to może byłoby lepiej. Poza tym, że śmigło z przodu psuje trochę widok, to takie sterowanie mogłoby być ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi