DARIUS1 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam Ustawiając ostatnio model chciałem ustawić failsave i za żadne skarby nie dałem rady radio Futaba 8fg odbiornik orange . Ostatni model ustawiałem ze dwa lata temu i wszystko działa bez zarzutu a teraz mam problem po utracie sygnału wszystko jest na hold silnik pracuje stery w ostatniej pozycji . Zmieniłem ustawienia w radiu silnik na zero lekko wychylone lotki i wysokość co by w razie wu... krążył jak najszybciej do ziemi. Po zmianie ustawień próba i nic bez zmian to se myślę może jak w spektrumie ponowne bindowanie odbiornika ale dalej nic bez zmian także wymiękłem i latam z ustawieniem na hold dodam że nawet instrukcję od radia wyszukałem ale w niczym nie pomogła. Jak ktoś może mnie oświecić w czym problem będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Fail-safe to funkcja odbiornika.Może nie mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Odbiornik ma funkcję failsave ,instrukcji do niego nie posiadam ale na hk na stronie odbiornika pisze że failsafe w nadajniku ma być wyłączony Taki odbiornik mam http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__40184__OrangeRx_Futaba_FASST_Compatible_8Ch_2_4Ghz_Receiver_UK_Warehouse_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dzięki sprawdzę czy za działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi