Artu Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 W niektórych sklepach BiednejDronki, pojawiły się w wyprzedaży miniszlifierki po 20zł W poprzedniej ofercie, te same szlifierki były po 59zł Nie, nie kupiłem w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Odwiedziłem 5 Biedronek, ani śladu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 w kielcach też nie mają ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Dzięki Artur za cynk, byłem w "mojej" Biedronce i się udało. Mieli jedną sztukę. Koledzy, szukajcie raczej w sklepach na zadu... tzn. peryferiach. Aha, ta szlifierka nie była na głównych stoiskach ze sprzętem "Niteo" ale na boku, w koszu z wyprzedażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ja bylem w 2 biedronkach nie ma , może pózniej rzucą jeszcze. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Informacja pochodzi od Kolegi z Wągrowca Wlkp. Podobno tam cała sterta leży na wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieciu11 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ja takową nabyłem już jakieś 3 tygodnie temu też w cenie 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi