denny72 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam wszystkich modelarzy tutaj. Ja samoloty modelarz. Modelařím przez 30 lat, zacząłem z szybowca, to U-CONTROL samolotu, a teraz jestem z RC modele szybowców do akrobatów. Kiedy nadszedł czas na to, modele własnej konstrukcji, głównie mniejsze modele z silnika spalinowego max. 3,5ccm, z którymi można latać niemal każdej dziedzinie. Człowiek, a przynajmniej nie zawsze być na lotnisku. Ostatnio bardziej zainteresowani helikopterów, ale T-Rex 450 i Raptor 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Popraw awatar zo zgodnego z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denny72 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Awatar zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denny72 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jeden model mojego własnego projektu Silnik MVVS 3,5 GFS, Propeller 230/125, Serwa Futaba S-148 Odbiornik Futaba FP-118, bateria Eneloop 2000mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi