Patrol723 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tak jak w temacie da się podłączyć gimbal do Phantoma 2 vision + ? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Po co? Przecież Vision+ prosto z pudełka ma już jeden podłączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Bo mam okazję kupić vision+ za 1/4 ceny, ale bez kamery, warto? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Czy warto? Jak ze wszystkim używanym. Loteria. Jeśli w pełni sprawny to pewnie bym wziął. Jeśli gimbala nie ma bo został urwany po upadku to bym się zastanowił. Jaki powód baku gimbala?W życiu każdego modelu przychodzi taki czas ale albo trzeba do niego dołożyć albo się pozbyć. Może będzie trzeba dołożyć nie wiele, a może własnie ktoś się go pozbywa bo np lubi uciekać ;] Ryzyk - fizyk. Nikt Ci tu nie powie co masz zrobić;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dron jest nowy poekspozycyjny i bez gimbala więc dlatego jest taki tani. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi