s14 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tak ja w temacie i jeszcze bym prosił o wymiar kołpaka śmigła do tego szybowca z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Oprócz pianek nic.Kołpak ma nietypowy rozmiar i pasuje tylko oryginał Multiplexa.Kołpak pasuje rozmiarowo od Cularisa i Soliusa ale różnią się średnicą osi silnika .Easy glider 4mm Cularis i Solius 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Miałem ten model. W zestawie KIT jest wszystko oprócz elektroniki. Dane kołpaka: średnica: 55 mm rozstaw osi łopatek: 60 mm wysokość: 43 mm oś łopatki: 3 mm wał silnika: 4 mm Tu masz opisane co jest w zestawie, i ewentualnie jakie wyposażenie. http://forum.flitetest.com/showthread.php?2343-Multiplex-EasyGlider-PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Oprócz pianek nic.Kołpak ma nietypowy rozmiar i pasuje tylko oryginał Multiplexa.Kołpak pasuje rozmiarowo od Cularisa i Soliusa ale różnią się średnicą osi silnika .Easy glider 4mm Cularis i Solius 5mm Z tym się nie zgodzę bo osobiściew EG mam zamontowany kołpak od Gammy 2100 Pelikana i przy tym jest tańszy. Oczywiście mowa o kołpaku na wał 4mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi