Marcin1306 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Witam. Z racji baaardzo częstego uszkodzenia oryginalnych plastikowych półosi od traxxasa( jeżdzę na bezszczotce i dzieje się to po praktycznie każdej jeździe), wpadłem na pomysł, aby takowe wykonać z włókna węglowego. Mam takie możliwości żeby wykonać takie elementy, ale potrzeba na to funduszy. Nie opłaca się robić formy dla 2 sztuk na własny użytek, dlatego chcę wiedzieć czy ktokolwiek z was był by tym projektem zainteresowany ? Jeśli był by na to popyt to był bym skłonny wyprodukować więcej sztuk i może wspomnieć o tym na forach zagranicznych, bo podejrzewam że ten problem nie dotyczy tylko i wyłącznie mnie. Proszę wypowiedzcie się na ten temat. Pozdrawiam
dukeroger Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 a mozna wiedziec po co z wegla? polosie to powinny byc metalowe, jak juz chcesz szalec to z tytanu daj wytoczyc tylko zeby ten co toczy sie na tym znal bo moga wyjsc gorsze niz stalowe
Rekomendowane odpowiedzi