areczek93 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jestem nowy na tym forum więdz witam.kupiłem silnik Speed 280sport regulator 10A i pakiet ni-mh 7,2v 650mach podłaczyłem to wszystko silniczek ruszył... i zgasł prubowałem odpalić jeszcze raz ale ruszył i nagle pszestał działać czego to moze być wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 czego to moze być wina? Podłącz na chwilę silniczek bezpośrednio do pakietu, to będziesz wiedział... :faja: Aha, pakiet naładowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Naładuj akumulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ładziak pisaliśmy w tym samym czasie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek93 Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 naładowany jest ale sprubuje jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek93 Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 to dziwne bo jak podłączyłem do silnika djode (chciałem zobaczyc czy w momęcie pszerwania pracy silnika jest jakiekolwiek napiecie) z djodą działa wszystko ok a jak zdejmuje djode to znów to samo chymmm ta djoda pszy silniku mogłaby w sumie zostać miałbym oswietlenie kabiny jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jak włączyłeś tą diodę? Jeśli szeregowo, to możliwe, że masz za słaby regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek93 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Djode podłączyłem do tych drucików wystających z silnika jestem poczatkujący niewiem co znaczy "szeregowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 szeregowo to znaczy jeden kolo drugiego, takie "trzymanie sie za rece" np podpinasz 2 diody do aku nozke +do aku, nozke - do + drugiej diody, a minus do aku - to jest szeregowo jest jeszcze roznolegle, podpinasz jedna diode i ona swieci, niezaleznie do aku w ten sam sposob podpinasz 2 diode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek93 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Dzieki w takim razie to nie wina regulatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.