Patrol723 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Witam ponownie! Wreszcie kupiłem sobie nie dawno DJI Phantom 2 ale nie wiem jak włączyć powrót do domu. Pomoże ktoś? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Instrukcji w zestawie nie było? http://photos05.redcart.pl/templates/images/description/13806/Image/feelip/phantom2_sklep-phantom.pl.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Była ale nie mogę nic o tym znaleźć. Jestem ślepy albo nie ma nic tam napisane :-D Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Strona 17, 24, 25;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wyłącz apkę to wróci na miejsce ostatniej kalibracji, ew ustawić RTH w Assistent na włączniku trzy-pozycyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol723 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 A na pewno wróci? :-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wyłącz apkę to wróci na miejsce ostatniej kalibracji, ew ustawić RTH w Assistent na włączniku trzy-pozycyjnym. Poprawka: Miejsce złapania "fixa" (czyli powyżej 6 satelit) po uruchomieniu Phantoma zostanie zapamiętane jako Home Point i tam wróci po odpaleniu failsafe, nie na miejsce kalibracji A na pewno wróci? :-) Jeśli złapie fixa przed startem, kompas będzie skalibrowany i starczy mu akumulatora na powrót to wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No i przy kalibracji powyciągaj z kieszeni metalowe przedmioty a przede-wszystkim komórkę i nie rób tego przy samochodzie czy innych metalowych dużych przedmiotach no i jeszcze dobrze jest sprawdzić co tam słychać na naszym słoneczku http://www.n3kl.org/sun/noaa.html i lepiej o tym nie zapominać bo wtedy RTH znaczy Return To Chiny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi