Bruno266 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Na wstępie się przedstawię - nazywam się Adam Walicki. Pomieszkuję głównie w Radzyniu Podlaskim jednak nie tylko... Skoro tu trafiłem to pewnie z jakiegoś konkretnego powodu - ktoś sobie pomyśli- a dokładnie . Modelarstwem zajmuje się od 1987 roku a może nawet wcześniej -sam już nie wiem - początkowo były to sklejaki plastykowe ze składnic harcerskich - potem kartony - następnie modele sylwetkowe na uwięzi - poprzez kombat- modele szybowców f1a i cała gama innego ustrojstwa latającego z pominięciem RC . W tym czasie gdy ja kończyłem przygodę ze skrzydłami aparaturę miał tylko instruktor . Ale wracając do tematu - po pewnym czasie (czytaj ) szkoła studia - praca- rodzina- synek postanowiłem odkurzyć życiorys i powróciłem do dawnego hobby. POstanowiłem zbudowac Wicherka 25 rc . Ale o tym juz w nnych postach. Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.