Jaggie Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Czesc Nazywam sie Kuba Jagiello, mieszkam we Wroclawiu i jestem od niedawna zafascynowany tematyką RC w szczegolnosci modelami latajacymi. Posiadam Hubsana X4 H107D i szukam nowego modelu z lepszymi parametrami na ktorym moglbym kontynuowac trening Serdecznie pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Proszę poprawić profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaggie Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Proszę poprawić profil. Nie rozumiem czego brakuje w aktualnym profliu, moglbys mi napisac co jest nie tak z aktualnym profilem ? Nie wiem czy to o to chodzi ale zmienilem adres z Bostonu na Wroclaw aczkolwiek tam tez jestem tymczasowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi