hugerobber Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam Znalazłem fajną stronkę. Nie doczytałem tyko czy robią wysyłki zagraniczne. http://www.quicktechhobby.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wysylaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jednak zwykły ES za 95,95USD to jest do nabycia w PL i to bez szukania. Co znaleźliście tam moi drodzy ciekawego cenowo, że wzbudziło to Wasze zainteresowanie? Nie wiem -> szukam -> pytam. Poszperałem po sklepie i oprócz sporego asortymentu (nie wiem jak z jego dostępnością) nie widziałem jeszcze super cen :-( (obym się mylił, obym się mylił, obym się mylił...) Dodano o 17:22 Sekcja żeglarska: Megatech Nirvana II Racing Sloop Red Hull jest u nich o 35 USD drożej niż ten sam zestaw RTS (ready-to-sail) w Hiszpanii (wyliczenia sklepu przy zmianie Euro na USD). Pozostałe modele żaglówek taniej od sklepów w UE o kwoty od 5 do 15 USD (w zależności od kwoty za sprzęt i przelicznika sklepu E/$) Nie sprawdzałem podzespołów (silniki, apki, accu, itp.), gdyż się na tym nie znam. Łodzi motorowych nie sprawdzałem, bo nie lubię silników na wodzie. (weryfikując post widzę, że w zasadzie to niewiele lubię ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.