-==PEGAZ==- Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Tutaj musi być niezłe zdalne sterowanie, nieprawdaż ? Ja jestem pod wrażeniem. Chciałbym zobaczyć tą moc na żywo ... http://www.joemonster.org/filmy/9039/Fontanna-Bellagio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Tam siedzi taki mały czrnoskóry, co ma 6 palców u każdej ręki, a rąk ma 8. Po 4 minutach wynurza sie dla nabrania oddechu i ma 15 min. przerwy. Wiem, bo widziałem na własne oczy, tylko juz nie pamiętam gdzie to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja to widziałem na Discovery Channel. Wielkie pomieszczenie, wypełnione sterownikami pokazywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.