kielonnn Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dobra POMYLIŁEM sie, nie można.Sory
mieczotronix Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 jakby kogoś interesowało, to opracowałem kilka przeróbek Optica: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4952 podwójna pamięć modeli dodatkowe kanały
Lord Rzeźnik Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mam pytanie.Wlacnie moment temu dostalem nadajnik Hitez eclipse 7 z synteza i odbiornik REX 7 MPD.Jak sprawic- aby to dzialalo ?Nie mam na ten temat zielonego pojecia :|
mieczotronix Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jeny. Musisz ustawić kanał w nadajniku na taki sam numer, na jaki masz kwarc w odbiorniku. Nr kanału jest na tej kolorowej karteczce doczepionej do kwarcu. A w nadajniku (zapewne) trzeba wyjąć moduł wysokiej częstotliwości z plecek nadajnika żeby zobaczyć 2 pokrętła którymi ustawia się 1-szą i 2-gą cyfrę numeru kanału, na którym ma pracować nadajnik.
Lord Rzeźnik Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 Mam pytanie do posiadaczy eclipse 7.Czy da sie ustawic FLPN tak, zeby klapami sterowac kanalem 3 a nie jakims pokretlem, totalnie niepraktycznym ???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.