de_szaa Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jakiej tasmy uzywacie do EPP ? Ja probowalem juz roznych, ludzie polecali ta z rowingiem szklanym, ale ona sie odkleja jak i cala reszta. Samo epp to zywica lub klejownica ale zeby zrobic zawiasy czy cos to juz problem. Co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 wklejanie dyskietek na ca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 To tez jest lipne bo sie odkleja albo peka. Moze znacie jakas tasme ktora sie trzyma porzadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 zrób zawiasy silikonowe tak jak ja mam w szybowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 a ta szara do oklejania piankowych izolacjina rury? Bardzo mocna i mocno sie klei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioFoto Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 na zawist tylko tasma klejaca , biurowa ale wczesniej EPP pokryc cienka warstwa UHU POR To jak wszyscy wiedza klej do stryro najlepszy. Ja juz klej przyschnie przyklej tasme . Ja bedzie sz chcial oderwac to juz z pianka razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A tasma z wloknem szklanym?? Im gorsza tym lepsza z mojego doswiadczenia tak wynikalo przynajmniej. Mialem scotcha i sie nie kleila za dobrze. AAAA Teraz doczytalem. Hmm....... uzywales juz takiej. No to nie pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 na krawędzie lotek czy też sterów przyklej listwy z balsy i po problemie mozesz wkleic zawiasy jakie chcesz i na co chcesz ja ostatnio zrobiłem z pet ( butelki plastik) miałem z dyskietek ale to szajs pekały pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 niewiem czy dobrze zrozumiałem pytanie , chodzi Ci o taśme do oklejenia ? o ile tak to pakowa kolorowa a o ile o wklejenie zawiasów to tak jak napisałem w poprzednim poście pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 na krawędzie lotek czy też sterów przyklej listwy z balsy i po problemie mozesz wkleic zawiasy jakie chcesz i na co chcesz ja ostatnio zrobiłem z pet ( butelki plastik) miałem z dyskietek ale to szajs pekały pozdrawiam wszystkich Ale Bartkowi chodzi o epp!! epp sie gnie wiec balsa bedzie pekala!! Najlepiej posmarowac klejem (polimerowym) jak wyschnie/przyschnie nklejic tasme i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioFoto Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jesli chodzi o listewki pod zawiasy to nie beda pekac, spoko przy grubosci pianki 6 mm wycinamy listewke np 6/5 mm lub 6/6 mm i nie peknie. Stosuje takie rozwiazania w moich depro spalinach i jak do tej pory nic sie nie stało. Listewki przyklejam oczywiscie na UHU Por. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ale to jest EPP :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 To jest EPP :!: :!: :!: Pozatym to ma byc lekki model :!: Mysle ze Bartek juz sobie z tym poradzil i mozna zakonczyc temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja to wiem ze do epp to sie uzywa taśmy tej takiej z włoknami w srodku przezroczysta z takimi włóknami (paskami) szarymi w środku wzdłuznie lecą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.