Artur z kołobrzegu Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jestem kompletnie "zielony " w tej materii dlatego proszę o pomoc bardziej doświadczonych ode mnie użytkowników modeli spalinowych Zamierzam sobie sprawić zbiornik paliwa do mvvs 8 cm , jakiej pojemności i jakiej firmy produkt wart jest polecenia - chodzi mi o coś przez Was sprawdzonego . 10 min pracy silnika w zupełności wystarczy . Nastepna kwestia to paliwo - jakiej firmy o jakim składzie i oczywiście gdzie warto i w miarę tanio ? Kolejna rzeczą która będzie mi potrzebna to grzałka do świecy . Ze względu na koszty kupno panelu startowego odpada . Szukam grzałki najlepiej kompletu z akumulatorem - ładowarkę mam . co możecie mi polecić ? edit ; Już poprawiłem :oops:
attyla Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Litości :rotfl: kąpletnie Artur popraw to ja wiem że język polski jest gietki i mieści różne słowa ale takiego jak spalinolataczy akurat w nim niema to forum czytaja również młodzi ludzie nie dawajmy im złego przykładu tworząc niepotrzebnie jakieś potworki językowe.
karlem Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 ...zbiornik 330 - 350 ccm, paliwo std 80/20, zasilanie akumulator 1,2V 3000 lub więcej mAh, klips kupiony albo własnoręcznie ze spinacza do bielizny - taniej nie będzie :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.