FPV Olo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Film jakości marnej :-| ,niestety kamerka o niskiej rozdzielczości daje taki efekt. To mój pierwszy film z lotu.W sumie ledwo co nauczyłem sie latać - przede mną jeszcze droga droga.Starałem sie utrzymać jak najstabilniejszy lot ale... wiatr 4,5m/s robi swoje. FILM A tak wygląda platforma :mrgreen: kamerka na żywca wpakowana w kadłub,motor podniosłem trochę wyżej (do testów z większymi śmigłami). Mam ten silnik do niego śmigła 8x4 8x6 5x5 6x5 regulator 30A.Najlepiej lata na śmigle 5x5. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 private clip upublicznij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPV Olo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Juz deziała sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.