michcio88 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 O dzieki :D przemysle cena troche zneicheca ale taki modelik (dwuplacik !!! ) ehhh pomysle wspolne klejenie bardzo chetnie a jak wogule zestaw jest zrobione czesci sa dobrej jakosci ? niczego nie brakuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Tak jak pisalem wcześniej - modelik zakupilem w środe albo wtorek i jeszcze niestety nie dotarł... ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 i nie ma się co dziwić przeciez poczta polska strajkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
northwind Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Moze jakieś zdjecia z budowy, zakupilem ten model tej samej firmy. Zamierzam go budować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 I jak postepują prace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wreszcie jestem w domu Miesiac mnie nie było Tydzień temu wrociłem i otworzyłem paczke. Nastąpiła mała załamka... :\. W momencie jak kupiłem (wcześniej nie było mowy o tym, a pytałem go co i jak) powiedział mi że wysyła dwa komplety, bo są wybrakowane, no ok, byleby były wszystkie części. W momencie jak wysłał, napisał mi ze model byl zaczęty i KILKA części było wyciętych. Te kilka dni temu, kiedy otworzyłem przesyłke, okazało sie że tylko kilka części NIE zostało wyciętych, a reszta została chyba wyłamana.... bo krawędź niektórych części wygląda jak linia brzegowa Norwegii... Dobrze że gościu dał ten drugi komplet, który też został powycinany, na szczęście już widać przez kogoś, kto sie bardziej starał . Ogólnie nie jest źle, model da sie poskładać, części nie brakuje, ale i tak niezła porażka ten zakup - po prostu wiem, że trzeba sie wypytywać o wszystko i jednak podchodzić z większym dystansem do allegro PS. Budowy jak nie trudno sie domyślić, jeszcze nie zacząłem, teraz potrzebuje większej gotowki, bo chce sobie pozamawiać materiały na moją uwięziówke, reszte wyposażenia do RWD i wszystkie kleje itd do sklejania tego PT-17 (pod koniec miesiąca powinienem juz wszystko mieć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No to dzisiaj zabrałem sie ostro do budowy. Pracuje nad nim od.. 12-13 i do teraz mam gotowe stateczniki . Teraz chce je wykończyć i zabieram sie za kadłub . Wie ktoś jak łatwo policzyć ile potrzeba m2 folii żeby okleić dany model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
northwind Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Może jakieś zdjęcia z budowy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 conieco już kadłuba posklejałem, ale prace ogólnie idą bardzo wolno, jakoś akurat z tym modelem mi sie nie spieszy Teraz na dodatek piperka z EPP montuje Fotki wrzuce, jak tylko dorwe sie jutro do mojego warsztatu PS. A jak u Ciebie z budową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.