Dariusz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam jestem Darek moje modelarstwo narazie się rozpoczeło pół roku temu jak narazie to załapałem bakcyla zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/15944-regulamin-polskiego-forum-modelarzy-rc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie. Jestem Darek mam 39 lat pochodzę ze Zbąszynia w Wielkopolsce modelarstwem interesuje się od dziecka od niedawna modelami rc.Latam na modelach elektrycznych na wiosnę spróbuję latać modelami spalinowymi. Myślę że na forum znajdę kilka przydatnych informacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam nadal nie mogę korzystać w pełni z forum co robię źle? Proszę Administratora o podpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi