czester Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witajcie koledzy pytanko mam takie czy może ktoś z Panów orientuje się jaki skok gwintu znajduje się w saito 82A na łączniku tłumika,średnica na pewno 12mm ,mam kilka kawałków przewodów alu i chciał bym dorobić sobie nie typowe kolanko do tłumika ażeby go umieścić pod silnikiem ,w sieci można sobie zakupić różno rakie narzynki z tym ze nie bardzo wiem jak zmierzyć dokładnie skok gwintu a po sklepach to tylko z reguły mają 12x1,75 za pomoc będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Gwint to 12x1. Sam ostatnio dorabiałem rurkę do tego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CountryMama Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dokładnie tak: 12/1 drobnozwojowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No i super dziękuję koledzy za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi