ralfbo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mam zamiar zakupić ten model. Jeśli ktoś jest już jego posiadaczem , to bardzo proszę o podzielenie się uwagami na jego temat. Obecnie Latam Questem 50 lecz zamierzam spróbować prawdziwego 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 kupuj i sie nie zastanawiaj. Super model.... latalem nim i nadal bym latal,,,,,, ale niestety akumulatory zawiodly ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam Znajomy ma ten mniejszy "46" ( www.alehar.prv.pl ) - lata rewelacyjnie - "60" jest jeszcze lepsza - ale wloz mocny silnik ! Napewno 4T - minimum 15 ccm ! Poczytaj i poogladaj tu: http://www.greatplanes.com/airplanes/gpma1270.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Prawdziwe 3D na pewno nie u can do on troszke zalatuje na fun fly .Jezeli prawdziwe 3D to Funtana S90 lub X100, yak 54 Somenzini extra 330L nitroplanes ostatnio pojawiła sie w PL super model i cena dobra http://www.rcworld.pl/shop/index.php?products=product&prod_id=2880 do tego Saito 91 lub 100 i nic więcej nie potrzeba do szczescia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ja w swoim U CAN DO mialem SAITO 125 (ponad 20cc). Pieknie to chodzilo. Zawis na 1/2 gazu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam, tez mialem ten model, polecam fajnie lata przy praktycznie zerowej predkosci mozesz robic wiele dziwnych akrobacji. Wedlug mnie to jest bardziej funfly niz 3D. W moim byl silniczek SY91 4T (czytaj ASP) no i przy smigle APC 15x4W zawis prawie na maksie ale poza tym bardzo fajnie to latalo. (latalo bo sprzedalem, nie ze cos ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur412 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja latałem Questem 50 i spokojnie można się przesiąść na U Can Do i owszem można pokręcić chyba każdą akrobacje przy przesunięciu środka ciężkości na tył.. W dodatku latanie jest przyjemne i urozmaicone gdyż model potrafi bardzo wolno latać bez walenia się na skrzydło czego można doświadczyć w Quescie… Warunkiem oczywiście do akrobacji jest mocny silnik.. Ja mam OS 91 supres II z rurą i zawis robi na ok. 75% gazu… Gorąco polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.